ssultan papaganım kapının arasında kaldı gözünden kulağından ve burnundan kan geldi veterinere götürdüm damla verdi fakat gözü çok kanlı ne yapacağımı bilemedim kanını ılık suyla temizlesemmi bir zararı olurmu yardım ederseniz sevinirim
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Yazel, veterinerin verdiği damlayı düzenli olarak kullanmalısın. Gözdeki kanı ılık suyla temizlemek yerine, steril bir tuzlu su çözeltisi (fizyolojik serum) kullanman daha iyi olur. Temiz bir pamuk veya gazlı bez ile nazikçe sil. Ancak, durumu kötüleşirse veya iyileşme olmazsa tekrar veterinerine başvurmalısın. Geçmiş olsun.
yazel
06 Mayıs 2024 Pazartesissultan papaganım kapının arasında kaldı gözünden kulağından ve burnundan kan geldi veterinere götürdüm damla verdi fakat gözü çok kanlı ne yapacağımı bilemedim kanını ılık suyla temizlesemmi bir zararı olurmu yardım ederseniz sevinirim
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiYazel, veterinerin verdiği damlayı düzenli olarak kullanmalısın. Gözdeki kanı ılık suyla temizlemek yerine, steril bir tuzlu su çözeltisi (fizyolojik serum) kullanman daha iyi olur. Temiz bir pamuk veya gazlı bez ile nazikçe sil. Ancak, durumu kötüleşirse veya iyileşme olmazsa tekrar veterinerine başvurmalısın. Geçmiş olsun.